add this

βαλτε το FACEBOOK

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Σκέψεις περί μονιμοποιήσεως..

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μήπως θα έπρεπε σύσσωμος ο συνδικαλισμός μας να συναντηθεί και να συζητήσει θέματα τα οποία είναι φλέγοντα ?

3 μέρες πριν την μονιμοποίηση και ΔΕΝ έχουμε ακόμα πάρει καθηκοντολόγιο.. Ναι αλλά θα κάνουμε την ίδια δουλειά με τα ίδια χρήματα ??? όχι, το καθηκοντολόγιο είναι αυτό που μας ΣΩΖΕΙ από τον διαχωρισμό και μας ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ως ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ και όχι ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ προσωπικό και ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ όπως είμαστε τώρα.


Με ποιους ΟΡΟΥΣ θα γίνει η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ? Αναγνωρίζουν τα ΕΤΗ μας στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ?? Αναγνωρίζουν την κατάσταση μας την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ? Δεν είμαστε 18 ΕΤΩΝ πια. Προσληφθήκαμε με ΜΟΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ και όχι με άλλα καθεστώτα...

Αν η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ δεν γίνει τώρα ποτέ θα γίνει ??? Θα βγει σχέδιο ΝΟΜΟΥ με χρονοδιάγραμμα ???

Οι Πενταετείς είναι ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ, οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ είναι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ.. Όλα διορθώνονται και ΟΛΟΙ μπορούμε να έχουμε εάν Μέλλον στο ΣΩΜΑ αρκεί ΝΗΦΑΛΙΑ να βρούμε μια τομή. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, με τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας.. Αυτές τις ώρες παρατηρείται το φαινόμενο να έχουμε ενωθεί έστω και ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ, κοιτάξτε τι έχουμε ΠΕΤΥΧΕΙ και ποσό έχουμε ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ θέματα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ για το καλό όλων μας.