add this

βαλτε το FACEBOOK

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....Ενα Σωματειο εκανε μια πρωτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....


          
   ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΩΣΩΠΗΣΗ
      ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΕΣΤΙΚΟΥ            ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
              ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ




                                                                                             Πάτρα 19/03/2019



Θέμα : (διευκρινίσεις, ενημέρωση)
  Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με την ημερομηνία που αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας μας ως ημερομηνία πρακτικού ορκωμοσίας η 1 Απριλίου 2018, σας υπενθυμίζουμε ότι εμείς τον όρκο του πυροσβέστη τον δώσαμε πολύ νωρίτερα και γι αυτό έχει συνταχθεί και πρακτικό ορκωμοσίας. Τώρα αν κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες γράφουν σε επίσημα έγγραφα τέτοιες ανακρίβειες η δικαιοσύνη είναι έτοιμη να αποδώσει ευθύνες και σε αυτό δεν θα είμαστε επιεικής, αλλά αντιθέτως θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
Αυτό δεν εγείρει καμία σημασία καθώς η ως άνω ημερομηνία (1η Απριλίου 2018) έχει να κάνει με το πότε ξεκίνησαν οι ασφαλιστικές μας εισφορές στο ειδικό μισθολόγιο. Σας πληροφορούμε ότι το πρακτικό ορκωμοσίας μας έχει ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2012 και αυτό έχει να κάνει με την εκπαιδευτική μας σειρά που ακόμα δεν έχει οριστεί.
Κατόπιν των ενστάσεων μας αναμένουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα των σαράντα ημερών και την επίσημη απάντηση από τα αρμόδια τμήμα του Αρχηγείου μας. Παράλληλα είμαστε σε επαφές και μας έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι θα ρυθμιστεί αυτό το ζήτημα καθώς είναι καθοριστικής σημασίας για πολλά αλλά θέματα.
Σε αντίθετη περίπτωση οι νομικοί μας σύμβουλοι θα έχουν το λόγο, καθώς επίσης και για αλλά ζήτημα που στην φυσική σύσκεψη, συζήτηση όπου θα λάβει χώρα τέλος Μαρτίου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε.
Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε εδώ πολλά και κυριότερα ζήτημα διότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας που προΐσταται ο κ. Οικονομόπουλος είναι σε επαφές με αρμόδια τμήματα και Υπουργεία.
Συνάδελφοι Συναδέλφισες, είμαστε σε επαφές για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα και κυρίως για ζητήματα που αφορούν όλους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σας ενημερώνουμε ότι τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα οριστεί και η Γενική Συνέλευση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα την Πάτρα, η οποία θα είναι σταθμός για την επανίδρυση της συνδικαλιστικής μας εκπροσώπησης με δημοκρατία και δυνατότητα να παραβρεθούν όλοι οι υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις.


                                                              Εκ της καθαρής εκπροσώπησης